Mainos
Mainos

Yksinkertainen paneeraus tekee tästä arkiruoasta oikein juhlallista. Silti se on helppo ja nopea valmistaa.

Neljälle

  • 4 palaa lohifileetä
  • ½ dl makeaa sinappia
  • 2 tl sinapinsiemeniä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 2 rkl voita

Tarjoiluun

  • fetajuustoa
  • papusalsaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohipalat voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Levitä päälle sinappi ja ripottele päälle sinapinsiemenet, suolaa ja pippuria. Höylää päälle ohuita voiviipaleita juustohöylän avulla.

2. Paista lohta uunin keskitasolla n. 20 minuuttia, sisälämpötilan tulee olla 60 astetta.

3. Tarjoile lisukkeiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme