Mainos
Mainos

Tarjoile salaatti tuoreen hiivaleivän sekä viinilasillisen kanssa.

2 annosta

Ainekset

  • nippu tuoretta salaattia
  • 1 prk Saclà latva-artisokkaa persiljamarinadissa
  • 150g sinihomejuustoa
  • 1 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
  • muutama tilkka Ortallin balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Pese ja kuivaa salaatti. Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle. Levitä valutetut latva-artisokat salaatinlehtien päälle. Tee helppo vinaigrette oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, suolasta ja pippurista.

Sekoita hyvin ja kaada salaatin päälle. Murustele sinihomejuusto salaatin päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme