Mainos
Mainos

Tarjoile simpukat alkupalana tai naposteltavana sillä aikaa, kun odottelette sopivaa grillihiillosta. Muista, että simpukoiden pitää olla täysin kiinni ennen kypsennystä. Simpukoita, jotka eivät sulkeudu kevyesti napauttamalla, ei saa käyttää.

4 annosta

  • 32 tuoretta sinisimpukkaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria
  • ½ dl valkoviiniä
  • 4 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Harjaa simpukat huolellisesti ja poista parta kuoren välistä.

2. Tee yksi paketti syöjää kohden kaksinkertaiseksi taitetusta alumiinifoliosta. Jaa simpukat paketteihin, mausta suolalla ja pippurilla, purista joukkoon valkosipulinkynsi ja kaada päälle pohjan peittävä määrä valkoviiniä.

3. Taita paketit huolellisesti kiinni ja aseta sauma ylöspäin grilliritilälle. Simpukat avautuvat 10 minuutin kuluttua. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa, syö suoraan paketista - ja nauti!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme