Mainos
Mainos

Kokeile tätä ihanaa muunnelmaa graavatuista silakoista!

Neljälle

  • 600 g silakkafileitä
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl sitruunanmakuista oliiviöljyä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ½ hienonnettu punasipuli
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia

Liemi

  • 5 dl vettä
  • 1 dl etikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl puristettua sitruunamehua

Koristeluun

  • sitruunankuorta

Valmistusohje

1. Vedä fileistä nahat pois. Sekoita liemen ainekset, lisää silakat liemeen ja anna maustua 12 tuntia. Nosta fileet liemestä ja valuta hyvin.

2. Kääri fileet rullalle ja laita ne vuokaan. Sekoita viinietikka ja öljy ja kaada silakoiden päälle. Laita kylmään tarjoiluun asti.

3. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli, sekoita ne ja ripottele silakoiden päälle. Koristele sitruunankuorella.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme