Mainos
Mainos

Sitruuna ja persilja ovat tämän lampaankyljysmarinadin makuaineet.

Neljälle

  • 8 lampaan kaksoiskyljystä
  • suolaa ja pippuria

Marinadi

  • 2,5 dl rypsiöljyä
  • 2,5 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 sipulia lohkoina
  • 1 dl persiljasilppua
  • 3/4 rkl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl salviaa

Lisäksi

  • 2 salottisipulia
  • 1 rkl voita
  • 3 dl vihreitä herneitä
  • 10 latva-artisokanpohjia

Valmistusohje

1. Laita lampaankyljykset vadille, sekoita marinadin ainekset ja kaada kyljysten päälle. Laita kylmään ainakin 6 tunniksi. Kääntele aika ajoin.

2. Valuta kyljykset, mausta ja paista noin 3 minuuttia puoleltaan.

3. Kuullota sipulia voissa kasarissa ja kääntele sekaan herneet. Täytä artisokanpohjat herneillä ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme