Mainos
Mainos

Ainekset

  • tagliatelle-pastaa
  • puntti tuoretta basilikaa
  • 2 sitruunan mehu
  • 1,5-2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • parmesaania

Valmistusohje

Sekoita kaikki raaka-aineet tehosekoittimessa ja lisää öljy vähitellen ohuena nauhana. Laita pasta kiehumaan runsaasti suolattuun veteen. Kun pasta on al dente, sekoita siihen pesto ja tarjoa raastetun parmesaanin kera. Halutessasi voit puristaa pastaan lisää sitruunan mehua pöydässä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme