Mainos
Mainos

Kokeile Sivumaku-blogin helppoa ja suosittua Pasta Carbonara -reseptiä.

4 annosta

  • 400 g spaghettia tai bucatinia
  • 170 g luomupekonia/pancettaa/guancialea
  • 150 g raastettua pecorinoa
  • 2-3 kananmunaa
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistusohje

Lisää pilkottu pekoni kylmälle paistinpannulle. Laita pannu lämpiämään miedolla lämmöllä. Anna rasvan sulaa ja pekonin rapeutua. Laita sillä välin pastavesi kiehumaan suureen kattilaan. Lisää veteen 3 rkl suolaa. Lisää pasta ja keitä al denteksi. Ota kupillinen pastavetta talteen. Kaada pasta siivilään. Kippaa pasta takaisin isoon kattilaan. Riko kananmunat sekaan sekoittaen voimakkaasti, jotta kananmuna ei ehdi hyytyä klimpeiksi. Sekoita mukaan pekoni. Mikäli pasta vaikuttaa kuivalta, lisää mukaan loraus keitinvettä. Sekoita mukaan pecorino ja mustapippuri. Annostele ja nauti.

Katso lisää reseptejä Sivumaku-blogista!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme