Mainos
Mainos

Skoonelaisia perunoista tulee, kun ne kuutioidaan ja muhennetaan kermassa tai maidossa. Toiset haluavat mukaan tilkan lihalientä, toiset eivät. Skoonelaiset perunat erottuvat tavallisista muhennetuista perunoista siinä, ettei niihin lisätä vehnäjauhoa.

Neljälle

  • 800 g perunoita, kiinteää lajiketta
  • 1 sipuli
  • 1 rkl voita
  • 1 ½ dl kermaa
  • 1 ½ dl maitoa
  • ½ dl lihalientä
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja silppua sipuli karkeasti. Paista perunat ja sipulit kullankeltaisiksi voissa.

2. Lisää kerma ja maito sekä lihaliemi ja keitä kokoon. Keitä perunat kypsiksi hiljaa poreillen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme