Mainos
Mainos

Kesälounaalle sopii tämä ihanan pehmeä ja kaunis keitto yhdessä hyvän leivän kanssa.

Neljälle

  • 1 nippu kevätsipulia
  • 1 rkl voita
  • 8 dl vihanneslientä
  • 2 rasiaa vihanneskrassia
  • ½ tl suolaa
  • 2 maustemittaa pippuria
  • 1 dl kermaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja silppua sipulit. Kuullota silppua muutama minuutti voissa. Kaada joukkoon vihannesliemi. Kiehauta.

2. Huuhtele krassit, laita keittoon kiehumaan 3-4 minuutiksi. Soseuta keitto.

3 Kaada keitto takaisin kattilaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitto tarjoilukulhoihin tai syville lautasille ja valuta kauniisti kermaa annoksille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme