Mainos
Mainos

Emme tiedä, pitikö sulttaani tästä kakusta vai ei. Luultavasti tämä klassinen ja pehmeä kakku on saanut nimensä sulttaanirusinoista.

1 kakkuun

  • 200 g margariinia
  • 2 ½ dl kidesokeria
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl kivettömiä rusinoita
  • 50 g hienonnettua mantelia
  • 50 g hienonnettua appelsiininkuorta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita margariini ja sokeri valkoiseksi.

2. Lisää munat yksi kerrallaan.

3. Yhdistä hedelmät, pähkinät, jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaan.

4. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin alatasolla n. 1 tunti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme