Mainos
Mainos

Suolasilliä myydään kokonaisena, tynnyrissä ja fileinä. Myös valmiiksi liotettuja fileitä on saatavana. Niistä valmistat tämän kevyen kesälounaan todella helposti ja nopeasti.

4 annosta

  • 2 isoa, kokonaista suolasilliä
  • 1 sipuli
  • 1 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 3 dl kermaviiliä

Tarjoiluun

  • keitettyjä uusia perunoita kuorineen

Valmistusohje

1. Kokonaiset sillit on perattava. Huuhtele sillit ja liota niitä vedessä seuraavaan päivään.

2. Huuhtele sillit hyvin ja poista nahka. Leikkaa kokonaiset sillit poikittain 2-3 cm viipaleiksi. Leikkaa fileet yhtä paksuiksi viipaleiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna ruohosipuli. Pane tarjolle kulhoihin. Kaada myös kermaviili kulhoon. Tarjoa silli kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme