Mainos
Mainos

Nämä makeiset valmistuvat ilman kuumentamista. Voit tarjota niitä kahvipöydässä tai jälkiruokana hedelmien kera. Taatelit ja tomusokeri antavat herkkupaloille niiden makean ja täyteläisen maun.

50 kappaletta

  • 200 g kuivattuja, kivettömiä taateleita
  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 50 g manteleita
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Hienonna taatelit, pähkinät ja mantelit ja sekoita ne käsin kulhossa tahnaksi.

2. Ripottele työtasolle tai isolle leikkuulaudalle tomusokeria. Pyöritä hedelmätahna pitkäksi, noin 2 cm leveäksi tangoksi. Jos tahna tarttuu kiinni, ripottele lisää tomusokeria.

3. Leikkaa tanko paloiksi ja kierittele palat tomusokerissa. Säilytä viileässä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme