Mainos
Mainos

Taimenta, porkkana-parsapasta ja basilikapesto

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu herkullinen ja ennen kaikkea terveellinen ateria. Lohikalojen rasva tekee hyvää sekä sydämelle että valtimoille. Kasvien höyryttäminen taas on kevyt ja nopea tapa valmistaa kasvikset.

2 annosta

  • 400 g taimenfilettä
  • 2 porkkanaa
  • 1 puntti vihreää parsaa
  • ½ sitruuna
  • ½ dl Extra virgin -oliiviöljyä
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl parmesanjuustoa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

Paista taimenfileet pannulla oliiviöljyssä vain toiselta puolelta. Jätä fileet mehevän puolikypsäksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Höyrytä parsat ja porkkanat kypsiksi. Leikkaa parsat pieniksi paloiksi ja tee porkkanoista ohutta nauhaa, joka on ikään kuin pastaa.

Aja basilika, paahdetut pinjansiemenet, parmesanjuusto ja oliiviöljy tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.

Kokoa annos lautaselle. Nauti!


Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot