Mainos
Mainos

Raikkain lopputulos syntyy, kun yhdistät keskenään miedon ja voimakkaan makuisia hedelmiä. Jos et halua maustaa hedelmäsalaattia alkoholilla, voit käyttää tuoremehua tai mehutiivistettä.

4 annosta

  • 2 appelsiinia tai 3 mandariinia
  • 2 passionhedelmää
  • 1 greippi
  • 1 mango
  • ½ tuore pieni ananas
  • 2 kypsää päärynää
  • 2 kiiviä
  • 1 iso melonilohko
  • 2 dl Krischiä

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiineista ja greipistä päät pois. Kuori terävällä veitsellä, poista myös valkoinen osa. Poista lohkoista kalvot ja paloittele lohkot. Paloittele hedelmät kulhon päällä, jotta saat mehun talteen. Kuori ja paloittele mango, ananas, päärynä ja meloni. Kuori ja viipaloi kiivi. Kaada hedelmät mehuineen kulhoon.

2. Halkaise passionhedelmät ja koverra sisus lusikalla. Sekoita hedelmäsalaattia varovasti, jotta hedelmät eivät hajoa.

3. Jaa hedelmäsalaatti annoskulhoihin ja kaada päälle Kirchiä. Peitä kulhot muovikelmulla ja anna kylmetä jääkaapissa. Nosta esille juuri ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme