Mainos
Mainos

Tämä on hyvä silli joulupöytään, viinin ansiosta kauniin tumma ja maukas.

Neljälle

  • 8 liotettua suolasillifileetä
  • 2 punasipulia ohuina viipaleina
  • 1 purjo ohuina renkaina
  • 1 dl etikkaa
  • 2 dl hyvää punaviiniä
  • 1 dl vettä
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 3 dl sokeria
  • 1 tl murskattuja neilikoita
  • 1 tl rouhittuja maustepippureita
  • 2 laakerinlehteä

Valmistusohje

1. Huuhdo, puhdista ja paloittele purjo suikaleiksi. Sekoita purjo, etikka, punaviini, vesi, oliiviöljy, sokeri, neilikat, maustepippurit ja laakerinlehdet marinadiksi ja sekoita kunnes sokeri on liuennut. Viipaloi sipuli ohuesti.

2. Leikkaa sillit viistoiksi viipaleiksi ja laita vadille tai kulhoon.

3. Kaada päälle marinadi, laita päälle sipulit. Anna maustua kylmässä ainakin yön yli.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme