Mainos
Mainos

Ainekset

  • 1 esipaistettu patonki
  • oliiviöljyä
  • noin 150 g herkkutattia
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl balsamicoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 ruukku rucolaa
  • hieman parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sipuli. Paista pannulla oliiviöljyssä pehmeäksi. Lisää mukaan pilkotut tatit ja jatka paistamista kunnes sienet saavat hieman väriä. Mausta paistos suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Halkaise patonki taskuksi ja ripottele väliin oliiviöljyä. Paista patonki kypsäksi ja ota pois uunista. Täytä sienipaistoksella. Laita väliin vielä pestyä rucolaa ja parmesanlastuja. Leikkaa patonki pieniksi viipaleiksi ja tarjoile keiton kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme