Mainos
Mainos

Täyttämällä broilerin saat siitä erityisen mehevää ja maukasta. Laita mielellään perunat ja juurekset kypsymään linnun ympärille, niin saat samalla kokoaterian valmiiksi.

Neljälle

  • 1 broileri, noin 1,2 kg
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 3 viipaletta valkoista leipää
  • ½ dl maitoa
  • 1 paketti pekonikuutioita
  • 1 sipuli raastettuna
  • 1 dl persiljasilppua
  • 75 g maksapasteijaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta broileri.

2. Leikkaa leivistä kuoret ja laita viipaleet turpoamaan maitoon. Sekoita leipämössö ja kaikki muut täytteen ainekset. Sekoita täyte tasaiseksi ja täytä lintu. Solmi paistolangalla aukot kiinni, niin että täyte pysyy paikoillaan.

3. Pane broileri uunivuokaan ja höylää sen päälle hieman kylmää voita. Paista se kypsäksi, noin tunti, kunnes lihaneste on läpinäkyvää.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme