Mainos
Mainos

Lehtipihvit voivat tuntua kuivilta, jos ne vain tarjoillaan sellaisenaan paistettuina. Kermaisella maksapasteijalla täytettyinä ne tuntuvat taatusti mehukkailta.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 100 g maksapasteijaa
  • ¾-1 dl kahvikermaa
  • noin 2 rkl hienonnettuja, vihreitä oliiveja

Valmistusohje

1. Aloita täytteestä: Sekoita pasteija kermatilkan kanssa aika löysäksi massaksi, kääntele mukaan oliivit.

2. Mausta pihvit, paista ne kypsiksi.

3. Levitä täyte pihveille, taita kaksinkerroin ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme