Mainos
Mainos

Munanpuolikkaat sopivat kevään juhliin pieneksi suolaiseksi. Ne on helppo valmistaa ja katoavat taatusti parempiin suihin.

5 keitettyä munaa

¾ dl tillimajoneesia tai muuta majoneesia

½ dl tilliä silputtuna

1 dl valutettuja katkarapuja suolaliemessä

limepippuria myllystä

Koristeluun

  • 10-20 katkarapua

Valmistusohje

Keitä munat ja jäähdytä.

Puolita munat ja poista keltuaiset varovasti kulhoon.

Sekoita keltuaisten joukkoon tillimajoneesi, silputtua tilliä, valutetut katkaravut hienonnettuna ja limepippuria myllystä.

Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin keltuaisten paikalle ja koristele katkaravuilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme