Mainos
Mainos

17.12.2014 Resepti Teresa Välimäen kirjasta Hyvää joulua (WSOY 2014.

4-6 annosta

  • 150 g mätiä
  • 1 dl kermaa
  • 120 g smetanaa
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 2 pientä punasipulia pieninä kuutioina
  • mustapippuria
  • tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • (suolaa tarvittaessa)

Valmistusohje

Valuta mäti siivilässä. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää smetana hyvin sekoittaen. Lisää kerma-smetanavaahdon joukkoon loput ainekset ja sekoita. Koristele ruohosipulilla ja tarjoa ohuiden paahdettujen saaristolaisleipäviipaleiden kanssa tai blinien kera!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme