Mainos
Mainos

Koko talo tuoksuu ihanalta kun paistat thaicurrytahnaa! Tämä maukas ja helppo pata sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Jätä liha pois, jos olet kasvissyöjä. Tarjoile jasmiiniriisin tai tavallisen parboiled-riisin kera.

Neljälle

  • 500 g tuoretta sianlapaa
  • 1 tl vihreää thaicurrytahnaa
  • 1 rkl neutraalia öljyä
  • 1 prk kookosmaitoa
  • 1 dl kasvislientä
  • ½ fenkoli
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl thaimaalaista kalakastiketta
  • 1 nippu tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Paloittele liha, suikaloi fenkoli ja kesäkurpitsa. Purista valkosipuli. Paista kaikki tilkassa öljyä. Lisää kookosmaito, thaicurrytahna ja liemi.

2. Anna kiehua 2 minuuttia. Suikaloi kevätsipuli, lisää se pataan hienonnetun korianterin sekä kalakastikkeen kera. Kuumenna kiehuvaksi ja maista, mausta tarvittaessa lisää.

3. Ota pata liedeltä ja lisää korianterinlehdet. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme