Mainos
Mainos

Ellei kotoasi löydy kaikkia thaikanan aineksia, improvisoi tai käytä pelkästään vihreää currytahnaa ja kookosmaitoa. Jos haluat maustaa riisin, käytä punaista paprikaa tai cayennepippuria.

Neljälle

  • 4 kanan rintafileetä, noin 500 g

Marinadi

  • 2 tl seesamiöljyä
  • 2 rkl vihreää currytahnaa
  • 2 rkl sweet chili -kastiketta
  • 2 rkl osterikastiketta
  • ½ rkl rapsiöljyä
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • 1 raastettu valkosipulinkynsi
  • ½ lime, sen mehu ja hienoksi raastettu kuori
  • 3 dl kookosmaitoa
  • 2 dl kuohukermaa

Lisäksi

  • kevätsipulia, korianteria ja parsakaalia

Valmistusohje

1. Puhdista kanafileet ja jaa jokainen filee 3-4 palaan.

2. Sekoita marinadin ainekset ja laita kanapalat siihen. Marinoi n. 30 minuuttia.

3. Ruskista kanapalat kuumassa pannussa tai mielellään paistopadassa, koska marinadi roiskuu. Kaada päälle kookosmaito ja kerma ja anna kiehua hiljalleen 5-6 minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

4. Tarjoile thaikana vastakeitetyn basmatiriisin ja vihannesten kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme