Mainos
Mainos

Ellet löydä turskaa, valitse jotakin muuta valkeaa, kiinteää kalaa, kuten seitiä tai kuhaa.

Yhdelle

  • ½ pkt pakastettua lehtipinaattia
  • hieman jauhettua muskottia
  • 150 g turskafileetä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • n. 2 rkl maitoa
  • 2 rkl raastettua, kevyttä juustoa
  • sitruunaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sulatettu pinaatti uunivuokaan ja mausta kevyesti muskotilla. Asettele turskafilee pinaattipedille.

2. Sekoita tomaattipyree ja maito paksuksi kastikkeeksi, jonka levität kalan päälle.

3. Ripottele päälle juusto ja gratinoi 10-15 minuuttia kunnes kala tuntuu kypsältä. Tarjoile sitruunan ja mausteiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme