Mainos
Mainos

Hyppysellinen sokeria on todella tärkeä tekijä, joka nostaa tomaattikastikkeen maun nautinnolliseksi. Vaihtele mausteita, niin löydät oman suosikkisi.

4 hengelle

  • 500 g paseerattuja tomaatteja
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 hyppysellinen sokeria
  • 1 tl yrttimausteita

Valmistusohje

1. Kaada paseeratut tomaatit kasariin. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Mausta tomaattipyreellä, suolalla, pippurilla, sokerilla ja yrteillä.

3. Keitä kastiketta kokoon 10 minuuttia. Sekoittele silloin tällöin. Levitä kerros tomaattikastiketta pizzapohjalle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme