Mainos
Mainos

Tomaattinen kalapata on hyvää arkiruokaa. 22.4.2014. Tällä viikolla Makuja-osiossa kokkaa Antto Melasniemi.

Ainekset neljälle

  • 1 purkki hyvää tomaattimurskaa
  • 4 isoa kypsää tomaattia
  • 1 shalottisipuli
  • 1 valkosipuli
  • 100 grammaa pinaattia
  • 1/2 fenkoli
  • hieman mietoa chiliä
  • 1 aniksen siemen
  • 8 fenkolin siementä
  • hyppysellinen sahramia
  • lehtipersiljaa
  • tilkka valkoviiniä
  • 1/2 kiloa Sinisimpukoita
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 400 grammaa vaaleaa kiinteälihaista kalafilettä, esim kuhaa tai haukea.

Valmistusohje

Pilko sipulit ja chili. Kuullota tilkassa öljyä,

Lisää tomaatttimurska ja puolitetut tomaatit

lisää mausteet ja tilkka valkoviiniä.

keitä noin 20 minuuttia

Lisää hienoksi pilkottu fenkoli, kala ja kokonaiset simpukat.

keitä noin 3 minuuttia kunnes kala on kypsää ja simpukat auenneet. Poista auekeamattomat simpukat.

Mausta suolalla ja lisää pinaati sekä pilkottu lehtipersilja,

Tarjoa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme