Mainos
Mainos

Älä pelästy, ystäväiseni. Siitäkin huolimatta, että reseptiin kuuluu lihan leikkaamista ja hiukan rullaamistakin, ruoka voi olla vaivatonta valmistaa.

4 hengelle

  • 900 g mureaa naudanlihaa leikattuna
  • nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 0,9 dl rusinoita
  • 0,9 dl pähkinöitä
  • 0,6 dl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1,2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 9,5 dl tomaattikastiketta
  • tuoretta basilikaa revittynä

Valmistusohje

Kieritä, sido, paista ja toista! Helppoa.

- Kääri jokainen pihvi kelmuun ja nuiji liha lihanuijalla. Ota pihvi kelmusta.

- Ripottele pihvien keskelle persiljaa, rusinoita, pähkinöitä, suolaa ja pippuria.

- Kääri pihvit rullalle ja sido kääryle narulla kokoon molemmista päistä.

- Laita paistinpannulle neitsytoliiviöljyä ja murskatut valkosipulit. Paista kääryleitä kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta.

- Lisää valkoviiniä, jotta kiinni jääneet lihanpalat irtoaisivat pannusta. Anna vetäytyä minuutin ajan.

- Lisää tomaattipyre pannulle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta tunti. Lisää tuoretta basilikaa rullien päälle juuri ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme