Mainos
Mainos

Top Chef 2013 neljännen jakson tulikokeessa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa nopeaa arkiruokaa 10 eurolla. Pudotushaasteessa kilpailijat osallistuivat Ravintolapäivään, voittajaksi nousi Ederin hampurilainen.

Ederin Burger-pihvi - ravintolapäivä satsi

  • 1 kg naudan jauhelihaa
  • 1 kg possun jauhelihaa
  • 0,5 kg entrecôte-jauhelihaa
  • 8 kananmunaa
  • 50 g suolaa
  • 120 g korppujauhoja
  • 3 tl paprikajauhoa
  • 4 tl worchester-kastiketta
  • 1 pnt persiljaa

Lisäksi

  • Hamurilaissämpylät
  • Chilimajoneesia
  • Guacamolea
  • Savutomaattiketsuppia

Valmistusohje

Pihvi:

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita maustumaan jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Tee massasta 150 g pihvejä ja grillaa kuumalla grillipannulla 3-4 min molemmilta puolilta.

Tarjoa Mexican burger chilimajoneesin, savutomaattiketsupin ja meksikolaisen guacamolen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme