Mainos
Mainos

Tämä ruoka on jo lähes klassikko. Italiassa käytetään gorgonzolaa, me käytämme sinihomejuustoamme.

4 annosta

  • 500 g tuoreita tortellineja
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria

Bechamelkastike

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kastike: Sulata voi kattilassa ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Sammuta levy ja anna jauhojen vetäytyä voissa muutaman minuutin ajan. Sekoita välillä, jotta jauhot eivät ruskistu tai pala pohjaan. Lisää koko ajan sekoittaen maito, suola ja hieman vastajauhettua valkopippuria. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.

2. Keitä tortellinit runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois. Silppua ruohosipuli.

3. Kiehauta bechamelkastike ja murenna homejuusto joukkoon. Lisää ruohosipulisilppu kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme