Mainos
Mainos

Tämä jälkiruoka onnistuu myös omenista.

Neljälle

  • 4 isoa päärynää kuorittuina ja halkaistuina
  • 1 pussi mantelilastuja
  • ½ dl sokeria
  • 50 g voita
  • 1 rkl kahvikermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta päärynänpuolikkaat uunivuokaan. Purista päälle sitruunamehua ja ripottele kuoriraaste.

2. Sekoita loput ainekset kasarissa. Kuumenna seos ja sekoita, kunnes sokeri on sulanut. Levitä toscaseos päärynöiden pinnalle ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoile jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme