Mainos
Mainos

Makeat mansikat ja hapan ranskankerma ovat maistuva yhdistelmä. Tässä ohjeessa ranskankerma on pursotettu marjojen päälle, mutta voit tarjota sen myös erillisessä kulhossa.

4 annosta

  • 1½ litraa mansikoita
  • 1 rkl tomusokeria
  • 2 dl ranskankermaa
  • ½ dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Soseuta kolmannes mansikoista ja 1 rkl tomusokeria tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Jos marjat ovat makeita, vähennä sokerin määrää. Viipaloi loput mansikat.

2. Reunusta lautaset mansikkakastikkeella ja asettele viipaloidut mansikat keskelle. Sekoita kerma ranskankermaan pienissä erissä ja pursota annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme