Mainos
Mainos

Tuoretta taskurapua yrttikastikkeella

Taskuravussa pitää olla paljon mätiä ja rapuvoita, tarkista tämä jo kaupassa kysymällä kauppiaalta. Vakuumipakatut taskuravut ovat yleensä tarkistettuja jo tehtaalla.

Kahdelle

  • 2 pientä tai 1 iso keitetty, halkaistu taskurapu
  • 1 sitruuna

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 2 rkl tilliä, hienonnettuna
  • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 tl rakuunaa, murustettuna
  • ripaus cayennepippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike ja mausta.

2. Irrota panssari alapuolelta, tarjoile taskurapu kuoressaan sitruunan kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme