Mainos
Mainos

Sianlapaa löytyy usein hyvän hintaan. Tätä kannattaa tehdä isompi erä kerrallaan. Sitten vain keräät ystävät padan ääreen! Pata sopii hyvin tarjoiltavaksi jasmiiniriisin kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 500 g sianlapaa paloina
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa ja mustapippuria
  • 3 keltasipulia
  • 3 paprikaa
  • 3-4 tomaattia
  • lientä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kääntele lihat jauho-suola-pippuriseoksessa. Ruskista lihat ja laita ne pataan.

2. Lohko sipulit ja viipaloi paprikat. Paista sipuli ja paprika nopeasti ja lisää pataan. Kalttaa ja kuori tomaatit. Leikkaa ne lohkoiksi ja lisää pataan.

3. Kaada pataan lientä, niin että puolet aineksista peittyvät. Hauduta kannen alla n. 20 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme