Mainos
Mainos

Amarettolikööri ja valkoviini antavat tähän reseptiin ekstramakua.

4:lle hengelle

  • 4 omenaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 munankeltuainen
  • 1 rkl voita
  • 50 g keksinmuruja
  • 6 cl amarettolikööriä
  • 1 dl valkoviiniä
  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Poista kokonaisesta omenasta siemenkota esimerkiksi omenaporalla. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi, sekoita joukkoon voi ja keksin murut. Asettele omenat uunivuokaan ja täytä seoksella. Sekoita likööri ja viini, kostuta omenat ja kaada loput vuoan pohjalle. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile välittömästi vaniljajäätelön kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme