Mainos
Mainos

Tuore sipuli ja punajuuri maistuvat ihanilta uunissa paistettuina. Kuori ne vasta syödessä, niin kaikki arovat säilyvät.

Neljälle

  • 1 nippu tuoretta sipulia
  • 1 nippu tuoreita punajuuria

Kastike

  • 2 ½ dl ranskankermaa
  • 1 rkl majoneesia
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 tl rakuunaa
  • karkeaa suolaa vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa punajuurista ja sipuleista naatit ja laita ne pystyyn karkealle suolapedille uunivuokaan.

2. Paista uunin keskitasolla kunnes punajuuret tuntuvat pehmeiltä, n. 45 minuuttia koosta riippuen.

3. Sekoita kastike ja tarjoile sipuleiden ja punajuurien kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme