Mainos
Mainos

Jos käytät pakastettua broileria, anna sen sulaa jääkaapissa n. 1 vuorokausi. Jos broileri on osittain jäässä, kun laitat sen uuniin, lisää puoli tuntia paistoaikaan, jotta se kypsyy varmasti läpikypsäksi.

4-5 hengelle

  • 1 kokonainen broileri
  • 2 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää suola, pippuri ja soija. Laita broileri ritilälle, jonka alle asetat uunipannun, tai uuninkestävään vuokaan. Penslaa broileri soijalla ja mausteilla maustetulla voisulalla.

2. Laita broileri uuniin 1-1,5 tunniksi. Penslaa silloin tällöin rasvalla, jota tihkuu vuokaan tai pellille. Kallista broileria, jotta siitä tihkuu hieman nestettä - näin voit tarkistaa broilerin kypsyyden. Jos neste on kirkasta eikä punaista, broileri on valmis syötäväksi. Paista vielä 15 minuuttia, jos neste on punertavaa, ja kokeile sitten uudestaan.

Voit käyttää apunasi myös paistomittaria. Broileri on valmis, kun mittari näyttää noin 75 astetta.

3. Ota broileri uunista, paloittele ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme