Mainos
Mainos

Uunissa paistettu kyljysrivi piparjuurisoseella

Mainio yhdistelmä.

Neljälle

  • 800-900 g luutonta kyljysriviä
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 tl salviaa tai timjamia
  • 2 omenaa, lohkoina
  • 1 dl lientä kuutiosta

Tarjoiluun

  • omenasosetta
  • vastaraastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta liha ja laita se uunivuokaan, pistä siihen paistolämpömittari. Kaada liemi vuokaan.

2. Paista uunin keskitasolla kunnes sisälämpötila on 70-75 astetta. Lisää omenalohkot lihan ympärille, kun olet paistanut sitä puoli tuntia.

3. Mausta omenasose piparjuurella ja tarjoile lihan kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme