Mainos
Mainos

Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.

Neljälle

  • 4 tasakokoista punasipulia
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa

Tarjoiluun

  • vatkattua ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.

2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.

3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme