Mainos
Mainos

Tämä on täydellinen lisuke paistetulle, paneeratulle kalalle.

Neljälle

  • 6-8 keitettyä uutta perunaa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 250 g pieniä herneitä (pakaste)
  • 1 sitruuna
  • ½ lavakurkku
  • ½ nippu tilliä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sulata herneet puoliksi. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista mehu.

2. Kuutioi kurkku pieniksi, kauniiksi paloiksi. Sekoita herneet, kurkku, sitruunamehu, sitruunankuori ja kermaviili kulhossa.

3. Hienonna tilli ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike vastakeitettyjen uusien perunoiden päälle, koristele tuoreella tillillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme