Mainos
Mainos

Hellapoliisin kesäinen ja raikas hillo maistuu vaikkapa lettujen seurana.

300 g vadelmia

200 g punaherukoita

1 rkl vettä

1/2 pkt (= 160 g) Hillo-marmeladisokeria

1 tl vaniljasokeria tai vaniljatankoa myllystä

Valmistusohje

Putsaa herukat ja vadelmat ja laita ne kattilaan.

Laita joukkoon tilkka vettä. Kiehauta, kunnes muodostuu vesihöyryä

Lisää hillo-marmeladisokeri koko ajan hämmentäen. Mausta vaniljasokerilla tai rouhitulla vaniljalla.

Anna kiehua muutaman minuutin ajan.

Mikäli pinnalle on muodostunut vaahtoa, kuori se pois lusikalla.

Laita hillo puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi.

Nauti lettujen tai leivonnaisten kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme