Mainos
Mainos

Vadelmainen vaniljajäätelökastike toimii sellaisenaan tai vaikkapa kakun ja piirakan lisukkeena. Makuja-kokki Veera Rusanen suosittelee kastiketta tuhdin mud caken kanssa.

Ainekset

  • 0,5 l vaniljajäätelöä
  • 1 sitruuna
  • 2 dl pakastevadelmia
  • (0,5 dl tomusokeria)

Valmistusohje

Leikkaa jäätelö isoiksi kuutioiksi ja anna kuutioiden sulaa hetki kulhossa huoneenlämmössä.

Pese sitruuna huolella ja raasta siitä kuori ja purista mehu. Lisää kuoriraaste, sitruunamehu ja vadelmat jäätelön joukkoon ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittajalla.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tomusokeria, jos jäätelökastikkeesta tulee makuusi liian hapanta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme