Mainos
Mainos

Ainakin juhlatilanteissa on mukava tarjota jälkiruokaa, vaikka melkein aina pitääkin laskea kaloreita. Laita hehkuvan punaista vadelmakeittoa, herkullista, mutta kuitenkin kevyttä.

Neljälle

  • 500 g pakastettuja vadelmia
  • 2-3 dl vettä
  • ½ dl sokeria
  • ½ hunajameloni
  • kurkunkuorisuikaleita

Valmistusohje

1. Sulata vadelmat, soseuta tehosekoittimessa tms. Laimenna vedellä sopivaksi. Sekoita joukkoon sokeri.

2. Koverra melonista palloja palloraudalla tai leikkaa melonin malto kuutioiksi. Suikaloi muutamia ohuita kurkunkuorisuikaleita kuorimaveitsellä. Koristele keitto melonipalloilla ja kurkunkuorisuikaleilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme