Mainos
Mainos

Tämä jälkiruoka näyttää siltä, että se on vaatinut paljon työtä, vaikka se itse asiassa on hyvinkin helppo valmistaa. Täydellinen yllätys!

Neljälle

  • 8 digestivekeksiä
  • 2 rkl voita
  • 1 liivatelehti
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 5 dl tuoreita vadelmia
  • 2 rkl vettä
  • 4 tuoretta karhunvatukkaa
  • 1 prk vaniljarahkaa

Valmistusohje

1. Murusta keksit karkeasti. Paista ne voissa, mausta kanelilla. Anna jäähtyä. Laita liivate likoamaan veteen.

2. Muussaa ¾ vadelmista. Kuumenna ne veden kanssa, purista neste siivilän läpi. Sekoita liivate kuumaan vadelmamassaan.

3. Lado kerroksittain keksinmuruja, vadelmatahnaa ja rahkaa kauniisiin laseihin. Laita päällimmäiseksi muruja, koristele tuoreilla marjoilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme