Mainos
Mainos

Kaikki rakastavat tätä torttua.

1 kakkuun

  • 150 g voita
  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • ¼ dl vettä

Täyte

  • 5-6 dl vadelmia
  • noin 2 dl punaviinimarjahyytelöä
  • 2 rkl valkoviiniä

Valmistusohje

1. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita voi ja jauhot murutaikinaksi, lisää vesi ja työstä nopeasti notkeaksi taikinaksi. Laita se muovikelmussa jääkaappiin 1 tunniksi.

2. Kaulitse taikina ja vuoraa sillä piirasvuoka. Pistele pohja. Taita reunan päälle foliosuikale.

3. Paista pohja valmiiksi uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Poista folio 5 minuutin jälkeen.

4. Sulata hyytelö viinin kera ja vatkaa sileäksi. Asettele vadelmat piirakalle ja lusikoi hyytelö päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme