Mainos
Mainos

Valkosipulilta tuoksuvat silakat

Ihania silakoita, jotka voit tarjoilla alkuruokana maukkaan leivän tai uusien perunoiden kera.

Neljälle

  • 400 g silakkafileitä

Etikkaliemi

  • 1 dl etikkaa
  • 3 dl vettä

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 5 dl kermaviiliä
  • 1 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 nippua tilliä, hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Vedä kaloista nahat pois. Laita ne etikkaliemeen yön yli.

2. Valuta kalat. Sekoita kastike ja lisää kalat.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme