Mainos
Mainos

Punaviinikastike on monille tuttu, mutta kokeile pataruokaan välillä vaikka valkoviiniä.

500 g porsaan suikaleita

100 g pekonikuutiota

10 herkkusientä

2 dl valkoviiniä

2 dl vettä

noin 20 hillosipulia

mustapippuria

suolaa

riisiä

Valmistusohje

Ruskista possun suikaleet ja pekoni kuumalla pannulla tai padassa. Lisää lohkotut herkkusienet, valkoviini ja vettä.

Mausta pippurilla ja tarpeen mukaan myös suolalla.

Anna hautua kunnes liha on pehmeää ja lisää lopuksi hillosipulit.

Keitä kastikkeen lisäkkeeksi riisiä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme