Mainos
Mainos

Jos löydät pieniä broilereita, laske puolikas syöjää kohti. Osta muuten 1,2 kg broilerinpaloja.

Neljälle

  • 4 pientä broilerinpuolikasta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 2-3 dl kuohukermaa
  • ½ kanaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 2 persiljanoksaa

Lisäksi

  • etikkakurkkua
  • mustaviinimarjahyytelöä
  • paistettuja perunoita

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpuolikkaat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne kauttaaltaan voissa paistokasarissa.

2. Laske lämpöä, lisää kerma, murennettu liemikuutio ja vesi. Lisää muutama persiljanoksa pataan.

3. Anna poreilla hiljaa kannen alla 30-40 minuuttia. Tarjoile lisäkkeiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme