Mainos
Mainos

Dijon-sinappi antaa sienten kastikkeelle tujun sivumaun.

Ainekset

  • 200 g tuoreita herkkusieniä

Kastike

  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 dl öljyä
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 tl rakuunaa
  • 1/4 tl suolaa
  • persiljaa

Valmistusohje

Viipaloi puhdistetut herkkusienet.

Sekoita kastike lisäämällä sinapin joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Kaada kastike herkkusieniviipaleille ja tarjoa heti vaikkapa pikkuruokana paahdetun leivän kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme