Mainos
Mainos

Henri Alénin ohjeella valmistuu unohdettu klassikko ruoka. Verilettujen kanssa maistuu puolukkasalsa.

Ainekset

    Veriletut:

    • 2,5dl naudan verta
    • 1,5dl kivennäisvettä
    • 1 kananmuna
    • 2dl ruisjauhoja
    • 0,5tl suolaa
    • ripaus mustapippuria
    • 1rkl hienonnettua lipstikkaa tai fenkoliyrttiä
    • voita paistamiseen

    Puolukkasalsa:

    • 1,5dl puolukoita
    • 1 shalottisipuli
    • 2tl sokeria
    • 1rkl punaviinietikkaa
    • ripaus suolaa

    Valmistusohje

    Letut:

    Sekoita veri ja kivennäisvesi keskenään. Lisää mukaan muna, ja ruisjauhot vähitellen kokoajan vispaten. Lisää loput aineet ja anna taikinan turvota 10 minuuttia peitettynä. Paista pannulla voissa rapeiksi ohukaisiksi.

    Puolukkasalsa:

    Sulata puolukat ja hienonna sipuli. Lisää joukkoon etikka ja sokeri sekä ripaus suolaa. Anna maustua hetki ja tarjoile veriohukaitten kanssa.

    Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme