Mainos
Mainos

Saat värikkäästä vihanneskastikkeesta virkistävän lisän keitetylle kalalle, kalapullille tai -gratiinille.

Neljälle

  • 120 g punaista ja vihreää paprikaa
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 tl voita
  • 1 tl vehnäjauhoa
  • 5 dl kalapullia (tai muuta keitettyä kalaa)
  • 3 dl ruokakermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi punainen ja vihreä paprika sekä kesäkurpitsa pieneksi. Viipaloi herkkusienet.

2. Sulata voinokare kasarissa ja ota se liedeltä. Sekoita jauho voisulaan ja lisää seokseen tilkka kalan keitinlientä. Nosta kasari takaisin liedelle ja lisää kalalientä vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.

3. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa 5 minuuttia. Lisää ruokakerma sekä vihanneskuutiot. Mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla ja hauduta muutama minuutti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme