Mainos
Mainos

Kun sinulla on kiire, ja haluat perunat valmiiksi vartissa, tämä on hyvä vaihtoehto. Kun keität perunat vihannesliemessä, niistä tulee muhevanmakuisia, eikä sinun tarvitse tarjota kastiketta. Sopii esim. makkaran kanssa.

Neljälle

  • 1 kg perunoita, kiinteä lajike
  • 1 l vihanneslientä
  • 1 persiljanoksa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja kuutioi ne.

2. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja laita persiljanoksa ja perunakuutiot kiehumaan. Anna poreilla hiljaa, kunnes perunat ovat pehmeitä, se vie 10-15 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme